van concept tot eindresultaat

Over Lemon Group

Lemon Group is uw partner voor alle personele vraagstukken tijdens het gehele bouwproces
Wij ondersteunen onze bouwpartners en begeleiden personeelszaken

Onze kracht zit in het ontzorgen opdrachtgevers en kandidaten

Kracht in eenvoud
Betrouwbaar en persoonlijk
Financieel gezond en volledig gecertificeerd

Over Lemon Group

“Lemon Group is een High Quality Recruiter en bemiddelaar van vakkrachten en UTA-professionals voor uiteenlopende (af) bouw, infra en installatie projecten.

Lemon Group werkt voornamelijk voor hoofdaannemers, vastgoedfondsen, woningbouw corporaties en lokale overheden. Wij streven naar een duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers en kandidaten, waardoor de door ons geplaatste UTA professionals en vakkrachten vaak voor langere periodes bij dezelfde partijen kunnen werken. De werkwijze van Lemon Group kenmerkt zich als transparant en no-nonsense!

Lemon Group heeft ruim 17.000 profielen in haar database. De kracht van Lemon Group is het ontzorgen van haar opdrachtgevers en kandidaten op het gebied van alle voorkomende HR-vraagstukken, zowel nationaal als internationaal. Wij werven, selecteren, bemiddelen, detacheren, verlonen, plannen en nemen in beperkte mate (in uren) werk aan. De gehele administratieve, juridische en financiële rompslomp neemt Lemon Group uit handen.

Lemon Group is een financieel gezond en onafhankelijk bedrijf! Dit verzekerd de opdrachtgever ervan dat de ingehuurde kracht ten alle tijde op tijd zijn/haar geld ontvangt”

+

Vakkrachten bemiddeld

+

Professionals bemiddeld

+

Actieve Partners

+

Bouwplaatsen

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Voor de nieuwste top vacatures

Meld je aan, dan vinden wij je baan